nlc.hu
Szabadidő

Fodor Zsóka úgy érzi, az elit szakma nem fogadta

Fodor Zsóka: „Úgy érzem, hogy az a bizonyos elit, sznob szakma nem fogadott el”

Egy hónap múlva ünnepli 80. születésnapját Fodor Zsóka. Mindenki Magdi anyusa nem szereti hallani ezt a számot, így a születésnapja idejére lelép az országból, előtte viszont az Ébredj velünk! című műsor vendége volt. 

Fodor Zsóka

Fodor Zsóka az Ébredj velünk! című műsorbban

A műsorban beszélt arról, hogy még mindig rengeteg a fellépése, és az ország több pontján is játszik folyamatosan, éppen ezért Budapest mellett Pécsett is bérel egy lakást. Emiatt a sűrű életmód miatt nem sikerült megfelelő társaságot találni, ami hiányzik az életéből, de volt egy közeg, amely szimplán csak nem fogadta be. 

„Rendkívül mozgalmas életet élek, csak egyvalamin csodálkozom. Engem az emberek szeretnek, én ezt azt hiszem, elmondhatom, engem, Magdi anyust. De én úgy érzem, hogy az a bizonyos elit, sznob szakma nem fogadott el. Miért? Az emberektől mindent visszakapok, ami a szeretet fogalma, de az, hogy egyszerűen úgy érzem, mintha a szakma nem fogadna el. Az emberek színésznőnek tartanak, színésznő is vagyok, százszor bebizonyítom, de van egy sznob mag, a szakmában. Miért?” – tette fel a kérdést a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top