nlc.hu
Szabadidő

Királynők konferenciája

Kulcsfontosságú témák kerülnek terítékre a női lét sokszínűségéről júniusban

Júniusban rendezik meg a kifejezetten nőknek a női létről szóló konferenciát, a belépőjeggyel két alapítványt is támogathatsz.

A XXI. század felgyorsult világát és életét a 2020-21-es évek alapjaiban rengették meg és változtatták meg. Ebben a világban a régi minták már nem nyújtanak segítséget a mindennapjainkhoz, az újak pedig még csak kialakulóban vannak. Ezekről és még sok minden másról lesz szó Királynők Konferenciáján 2022. június 9-én 13 órától a Danubius Hotelben. A rendezők  kulcsfontosságú női témákat hoznak felszínre, vitatnak meg, így növelve a női léttel kapcsolatos tudatosságot mind a férfiak, mind pedig a nők körében.

Ebben az időszakban – mint ahogy a történelem során hasonló helyzetekben – a legnagyobb feladat a nőkre hárul. Mi vagyunk azok, akik a leggyorsabban és a leghatékonyabban tudunk alkalmazkodni az új feltételekhez. A számtalan szerep mellett (mint munkavállaló, főnök, beosztott, nő, anya, feleség, barátnő, tanár, séf, kertész és még sorolhatnám) most a változás menedzsmentben jelentősen előtérbe került.

 Az élethosszig tanulás és fejlődés minden nőt elkíséri életében, hiszen úgy változunk, mint ahogy a Hold teszi – a fiatal lányból gyönyörű nő lesz, majd bölcs asszony, aki a tudását átadja a fiatalabbaknak. Ebben a női kiteljesedő folyamatban nagyon fontos, hogy képesek legyünk a saját erőnkbe állni ezzel is támogatva nemcsak a fiatalabbakat, hanem azokat is, akik jelenleg nem találják még a tájékozódási pontokat a világban és egyedül nem mernek kérdezni. 

A 2022. június 9-én megrendezésre kerülő konferencia, az ott megjelenő tapasztalatok és üzeneteket több száz nő életébe tud nemcsak reményt és fényt hozni, hanem konkrét eszközöket is a mindennapok harmóniában történő megéléséhez.

A teljes program itt olvasható.

A konferencia megszervezésével két női alapítvány –, a Mályvavirág és a Női Egészségért – támogatását is célozzuk. A belépőjegyek árusítása legkésőbb április 10-én megkezdődik a Tixa online felületén.

nevető nők tulipánok előtt

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top