nlc.hu
Szabadidő

Meghalt Trevor Strnad

Meghalt Trevor Strnad, a The Black Dahlia Murder frontembere

41 éves volt a death metal zenekar frontembere.

Közösségi oldalán közölte a The Black Dahlia Murder death metal zenekar, hogy 41 évesen elhunyt a frontemberük, Trevor Scott Strnad – szúrta ki a 24.hu. A halál okát nem közölték, ám a poszt végén megadták az öngyilkosság-megelőzési segélyhívó telefonszámát, ami sokat sejtető információ.

Trevor Strnad

Fotó: Facebook

„Mély szomorúsággal jelentjük be Trevor Scott Strnad halálát. Szeretett fiú, testvér, a jó idők pásztora volt, mindenki szerette, aki találkozott vele. A zene két lábon járó enciklopédiája volt. Kedves volt, barátságos, a világ egyik legnagyobb szórakoztatója. Szövegei történetekkel, varázslatokkal, horrorral, furcsaságokkal meséltek a világról. Az életét jelentette, hogy műsort adjon neked” – írják a zenekar Facebook-oldalán.

A zenész évek óta alkoholizmussal és komoly depresszióval küzdött, amelyen édesanyja tavalyi halála és a koronavírus-járvány tovább rontott, még ketaminterápiára is járt, hogy javítson az állapotán.

Az együttes 21 éve indult, ezalatt kilenc albumot adtak ki és nyárra amerikai turnét terveztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top