nlc.hu
Szabadidő

Videó: fiatalok a Dunába dobnak két rollert

Videón, ahogy kamaszok a Dunába dobnak két bérelhető rollert

A fiatalok viccesnek szánták a videót, de nem úgy sült el...

Körbejárta a TikTok-ot a videó, amelyen az látható, hogy pár fiatal a Dunába dob két darab bérelhető rollert a Szabadság hídról. Bár a videót viszonylag hamar eltávolították a közösségi oldalról, a Reddit nevű online térben még elérhető.

A videót itt lehet megnézni.

Ahogy az a felvételen látszik, három kamaszkorú fiú megfog két rollert – ráadásul az egyik felemeléséhez ketten kellettek –, és bedobja azt a Dunába. Bár a TikTok-ról azóta a csatornát is törölték, könnyen beazonosíthatták az elkövetőket, ám egyelőre nincs hír arról, hogy milyen következményekkel járt a tettük.

Nem ez az első eset egyébként, hogy elektromos rollert találtak a Dunában, korábban többször is kihúztak ilyeneket a folyóból, arra azonban még nem volt példa, hogy videóra vették a bűncselekményt.

e-roller

Fotó: Getty Images

Kerestük a BRFK-t az üggyel kapcsolatban, változtatás nélkül közöljük a válaszukat: 

Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága 2022. május 7-én indított nyomozást rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top