nlc.hu
Szabadidő

Cirkuszban volt egy iskolás csoport, két lány eltűnt

Cirkuszban volt egy iskolás csoport, két lány eltűnt

A rendőrség azt kéri, jelentkezzen, aki tud bármit a lányok tartózkodási helyéről.

Eltűnt két tinilány Budapesten. A 24.hu értesülései szerint a lányok cirkuszban voltak egy iskolai csoporttal, amikor ismeretlen helyre távoztak.

A BRFK körözési eljárást indított a 14 éves Orsós Virág és a 16 éves Mohácsi Amanda Rebeka megtalálása érdekében. Az esettel kapcsolatos közleményeikben azt írták, hogy lányok egy zuglói rendezvényről tűntek el, és jelenleg is keresik őket.

Orsós Virág

(Fotó: polic.hu)

Orsós Virág 160 centi magas, hullámos fekete hajú, barna szemű. Az eltűnésekor fehér, hosszú ujjú póló, világoskék farmer és sportcipő volt rajta.

Mohácsi Amanda Rebeka

(Fotó: police.hu)

Mohácsi Amanda Rebeka ugyancsak 160 centi magas, sötétbarna hajú, barna szemű. Az eltűnésekor fehér pólót, világoskék farmert és fehér sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármelyik lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top