nlc.hu
Szabadidő

Lopott autóval rohantak a mentőautóba

Lopott autóval rohantak a mentőautóba

Az utasok megfenyegették a mentősöket, majd, a járművet hátrahagyva elmenekültek.

Meglepő, felháborító és fordulatokban gazdag esetről számolt be az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán. Mint írták, beteget szállított éppen a Központi Mentőállomás egyik rohamkocsija a VII. kerületi Akácfa utcában, amikor hátulról egy személyautó csapódott nagy erővel a mentőnek.

mentővel ütközött egy kocsi

Fotó: Országos Mentőszolgálat

Személyi sérülés ugyan nem történt, a személyautóban utazók azonban megfenyegették a mentő személyzetét, majd összetört járművüket hátrahagyva elszaladtak a helyszínről – számolt be az elképesztő esetről Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. Mint kiderült, alapos okuk volt az érintetteknek arra, hogy menekülőre fogják, az autót ugyanis lopták.

Az Országos Mentőszolgálat arra kér mindenkit, hogy fokozottan figyeljenek a rohamkocsikra.

Nemrég rettenetes tragédia történt, amikor Csepelen felborult a koraszülött-alapítvány mentője, miután összeütközött egy négyfős családot szállító autóval. A balesetben az autót vezető édesapa a helyszínen meghalt. Az anyát, valamint a 15 és 16 éves fiúkat a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A mentőautó négyfős személyzete könnyű sérülésekkel került kórházba. A csecsemőhöz ugyan kiért egy másik mentőegység, akik küzdöttek az életéért, de sajnos nem lehetett megmenteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top