nlc.hu
Szabadidő

Béres Ilona 80 lett

Béres Ilona 80 éves lett: „Nem volt könnyű, de a mai fiataloknak sem az”

Béres Ilona 50 éves ismerte meg férjét, Tamást, szerelmük azóta is töretlen.

Június 4-én ünnepli 80. születésnapját Béres Ilona. Jobban mondva csak ünnepelné, ugyanis a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Nemzeti Színház és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja nem szereti a nagy felhajtást. A Blikknek gyermekkoráról, karrierje fontos állomásairól, a visszavonulásról, valamint szeretett férjéről is mesélt, akit 50 évvel ezelőtt ismert meg.

“Az Aranyemberért 2700 forintot kaptam, amiből futotta egy télikabátra, de hozzá szőrmére már nem. Diploma után 1600 forintot kerestem havonta Debrenceben, abból 600 forint volt az albérlet. Nem volt könnyű, de a mai fiataloknak sem az” – mondta Béres Ilona, aki többek között azt is elárulta, hogy van egészségügyileg:

Béres Ilona 80 éves lett

(Fotó: Nagy Zoltán/solwee)

“Nem szeretnék erről beszélni, mert nem tartozik senkire, min mentem keresztül, mi a diagnózisom. Ami publikus, hogy volt egy hármas válltörésem. Az szórakoztató volt, mert nagy kérdés volt, hogyan lehet helyrehozni. Most jár hozzám gyógytornász, masszőr, és lett egy új barátom, a gyönyörű és elegáns botocskám. Az egyensúly érzékemmel van egy kis gond, de ha megbillennék, mindig ott van a segítség.”

(Nyitókép: Nagy Zoltán/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top