nlc.hu
Szabadidő

Act i RENAISSANCE

Beyoncé 6 év után új szólóalbummal jelentkezik

Ekkora kihagyás után már most borítékolható, hogy ez nem egy átlagos album lesz... Mondjuk Beyoncé sem volt soha az az átlagos előadó.
Beyoncé

Míg Hollywoodban hat év alatt teljesen eltűnhetsz a köztudatból, a zeneiparban kevésbé feszes léptékkel mérik a sikert, persze azt is hozzátennénk, hogy egy olyan előadónak, aki több mint 20 éve a szakmában van, és aki karrierje során 28 Grammy-díjat kapott talán nem is kell már nagyon kapaszkodnia azért, hogy a közönség ne felejtse el. Úgyhogy Beyoncé, hiszen róla beszélünk, nyugodtan megtehette azt, hogy picit leengedjen, ihletet gyűjtsön, és megélje azt az életet, amiért keményen megdolgozott. 

Az énekesnő utoljára 2016-ban jelentkezett új szólóalbummal, ami a Lemonade nevet viselte, azóta csak az Oroszlánkirály élő szereplős feldolgozásának filmzenéjét hallhattuk tőle. Úgyhogy amikor bő egy héttel ezelőtt a közösségi médiában törölte a profilképét és bio-ját is, már várható volt, hogy nagy dobásra készül, ez ugyanis bevett módszer a hírességeknél a grandiózus bejelentésekre, és már a Lemonade megjelenésekor is élt vele. És tényleg, egyszer csak az alábbi feliratok jelentek meg az Instagramján: 6. BREAK MY SOUL 7.29, amit aztán Act i RENAISSANCE 7.29-re változtatott, azóta pedig a Spotify, az Apple Music és a Tidal is megerősítették, hogy Beyoncé új albummal jelentkezik! Ez pedig még csak a kezdet, hiszen, ahogyan az album címéből kiderül, a Reneszánsz csak az első felvonás, tehát logikusan következik, hogy lesz második is.  

A Renaissance az énekesnő hetedik stúdióalbuma lesz, és július végére datálható az érkezése, de a rajongók szíve már most szó szerint dalol, hiszen 16 vadiúj dallal lehet számolni a hírek alapján, amiből a Break My Soul már meg is jelent. Sőt, a The Sun értesülései szerint komoly koncertturné is övezi majd az album megjelenését, úgyhogy érdemes még pár nap szabit tartalékolnod, mert állítólag rengeteg fellépése lesz az Egyesült Királyságban. 

Beyoncé 2021 augusztusában a Harper’s Bazaarnak adott interjújában már elárulta, hogy gőzerővel dolgozik egy új albumon, úgy tűnik mostanra ért be a munka gyümölcse. Edward Enninful, a brit Vouge főszerkesztője pedig – aki nem mellesleg az új, júliusban megjelenő lapszámba egy egész fotósorozatot is készített az aranytorkú énekesnőről – nagyon elismerően nyilatkozott róla: 

A szárnyaló vokál és a heves ütemek egyesülnek, és a másodperc töredéke alatt visszarepítenek a fiatalságom szórakozóhelyeire. Fel akarok kelni, és táncolni szeretnék. Ez a zene a lételemem. A zene, ami felemel, ami odafordítja az elméd a kultúrákhoz és a szubkultúrákhoz, a múlt és a jelen embereihez, a zenéhez, amely oly sokakat egyesít a táncparketten, a zenéhez, amely megérinti a lelkedet.

Úgyhogy ne felejtsd el elmenteni a dátumot: július 29! 

Forrás: Elle, Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top