nlc.hu
Szabadidő

Előzetes-premier: Együtt kezdtük

Ráhajtott a balatoni esküvőn a menyasszonyra

Egy balatoni érettségi találkozónak is beillő esküvő körül forog az Együtt kezdtük című új magyar film előzetese, amiben Mucsi Zoltán és Péterfy Bori mellett egy csomó tehetséges fiatallal találkozhatunk, és amit az nlc-n láthattok először.
Együtt kezdtük jelenetfotó

Igazi nyári filmnek ígérkezik az Együtt kezdtük, hiszen vannak benne bulizó fiatalok, régi vonzalmak és barátságok, egy látványos, méretes lakodalom és persze mindez mindehhez a festői Balaton szolgál háttérként. Kerékgyártó Yvonne második nagyjátékfilmes rendezése a nyár feelgood filmjének ígérkezik, és most már a teljes előzetese megnézhető.

A trailerből kiderül, hogy gimnáziumi barátok gyűlnek össze tíz évvel az érettségi után egy balatoni esküvőn, ahol természetesen felélednek a régi érzelmek, és a régi társaságban a fiatal felnőttek ismét egy kicsit nagykamasszá válhatnak. Az augusztus 4-én a mozivásznakon bemutatkozó Együtt kezdtük teli van fiatal tehetségekkel, a mellékszerepekben pedig olyan ismert arcok láthatók, mint Mucsi Zoltán, Szabó Simon, Péterfy Bori és Pálmai Anna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top