nlc.hu
Szabadidő
Leárazott cipők 2022 nyár

Leárazás-körkép: 40 trendi lábbeli 7000 forint alatt

A nyárból még másfél hónap hátra van, így bőven megéri beszerezni egy-két pár új lábbelit a nyári leárazásokon, de akár klassz őszi cipőket is kifoghatsz most engedményes árakon. Mutatjuk a kedvenc modelljeinket az aktuális akciós kínálatból, melyek közül egyik sem kerül többe 7000 forintnál.
leárazás akció cipő papucs szandál

Lapos talpú és flatform papucsok és szandálok 

Lapos talpú papucsokra, szandálokra márpedig szükségünk van, legyen szó akár strandolásról, akár egy rohangálós kánikulai napról a városban. És mindig jól jön belőlük eggyel több, pláne, ha akciós áron adják. 

Lapos talpú és flatform papucsok és szandálok
Megnézem
Összes kép (10)

Magas sarkú papucsok és szandálok

A fatalptól kezdve a tű- és kockasarkakon át a platformig. Magas sarkú papucsok és szandálok, minden stílusban.

Magassarkú papucsok és szandálok
Megnézem
Összes kép (10)

 

Sneaker és espradilles

A könnyed espradilles cipők továbbra is a nyár kikerülhetetlen alapdarabjai, a sneakerek pedig gyakorlatilag minden évszakban aktuálisak. Épp ezért éri meg beruházni rájuk most, amikor olcsóbban kaphatók. 

Sneaker és espradilles
Megnézem
Összes kép (10)

Őszre is jó lesz

Akár az őszi szezonra is gondolhatsz már, hiszen az árleszállításokon nem kizárólag nyári lábbeliket találsz, de olyan klasszikus alapdarabokat is, mint a körömcipők, a loaferek, a balerinák vagy akár a bokacsizmák. 

Őszi cipők
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top