nlc.hu
Szabadidő

Náksi Attila a VHS-, és magnókazetta-gyűjteményéről

„Megkérdezték, hova kell bedugni a fülhallgatót” – Náksi Attila gyerekei életükben először láttak magnókazettát

A DJ-nek egy kisebb gyűjteménye van VHS és magnókazettákból, amelyek között igazi kultikus darabok is lapulnak.

Bár mindig lépést tart a legújabb zenei trendekkel, Náksi Attila kifejezetten szereti a közelmúlt zenéit, filmjeit is.

Náksi Attila

Kincseket rejt Náksi Attila videó-, és magnókazetta-gyűjteménye – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Nagyon szeretem a ’Vissza a jövőbe’ című filmet. Sokáig megvolt a filmben látható autó makettje is, amit imádtam. Mindig tetszett a film sztorija, bár ha tehetném én inkább csak a múltba mennék vissza. Nem azért, hogy megváltoztassak valamit, csak hogy körülnézzek ott” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Náksi Attila, aki a közelmúlt kép- és hanghordozóiból is szép gyűjteménnyel büszkélkedhet.

Az első mozifilm élményem is VHS alapú volt, talán a Rocky-t vagy a Rambot láttam videokazettán először. Korábban egy nagyobb adag VHS gyűjteményhez is hozzájutottam, amelyben olyan darabok is lapulnak, mint a bontatlan Mátrix videokazetta. Hátha egyszer még sokat fog érni ez is” – tette hozzá a DJ, aki a magnókazettákat is kedveli.

Amikor a gyerekeim kezébe adtam őket csak nézték, majd megkérdezték hova kell bedugni a fülhallgatót. Aztán megmutattam nekik hogyan is működik ez. Ezekből is volt egy nagyobb gyűjteményem, de már szortíroztam belőlük. Sajnos nagyon gyorsan telik az idő, de szeretem megőrizni a múlt egy-egy darabját ilyen formában is” – mondta a Sláger Reggelben Náksi Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top