nlc.hu
Szabadidő

Nyári időjárás

Nem látszik más, csak a napsütés

Csapadék szinte egyáltalán nem várható a következő napokban, a csúcshőmérséklet végig 30 fok felett lesz.

Szombaton a délelőtti órákban még jobbára napos idő valószínű, majd egyre inkább sokasodnak a gomolyfelhők, amelyek időszakosan össze is állhatnak. Egy-egy futó zápor kis eséllyel az Alpokalján előfordulhat, de számottevő csapadék nem lesz. Az északnyugati szél nagy területen megélénkül, főleg az északi megyékben időnként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 fok között várható. Késő estére többnyire 17 és 23 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

 

Vasárnap északkeleten zavarhatja több gomolyfelhő a napsütést, de csapadék ott sem valószínű. Az északnyugati, északi szél megélénkül, helyenként megerősödik. A csúcshőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

Napos lesz az idő (Fotó: Pexels.com)

Napos lesz az idő (Fotó: Pexels.com)

Hétfőn a sok napsütést időnként fátyolfelhők, főként északkeleten gomolyfelhők zavarhatják. Csapadék nem lesz. Az északias szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11, 16 fok között alakul, de a szélvédett helyeken több fokkal hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 31 fok között várható.

Kedden napos, gomolyfelhős idő várható csapadék nélkül. Jobbára mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban 10, 18, délután 29, 34 fok között valószínű.

Szerdán túlnyomóan napos, gyengén felhős, száraz időben lesz részünk. A nyugati, délnyugati szél néhol megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 12, 20, délután 32, 36 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top