nlc.hu
Szabadidő

Ricky Martint vádolják

Ricky Martin tagadja hogy viszonya lett volna az unokaöccsével

A 21 éves rokon állítja, hogy Ricky Martin és ő 7 hónapig jártak. Az énekes ügyvédje szerint a vád valótlan és gusztustalan.

Azzal állt elő Ricky Martin 21 éves unokaöccse, hogy ő és a sztár 7 hónapon át jártak. Az énekes tagadta, hogy bármiféle romantikus vagy szexuális kapcsolata lett volna unokaöccsével, ugyanakkor a Puerto Rico-i sajtó úgy tudja, a hatóságok lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el az 50 éves énekessel szemben.

Ricky Martin idén májusban egy koncerten Franciaországban (Fotó: Kevin Tachman/amfAR/Getty Images for amfAR)

Ricky Martin idén májusban egy koncerten Franciaországban (Fotó: Kevin Tachman/amfAR/Getty Images for amfAR)

Az énekes ügyvédje, Martin Singer azt nyilatkozta, hogy Ricky Martin „természetesen soha nem volt részese és soha nem is fog részt venni semmilyen szexuális vagy romantikus kapcsolatban az unokaöccsével. Az ötlet nemcsak hamis, hanem undorító is. Mindannyian reméljük, hogy a fiatalember megkapja azt a segítséget, amelyre oly sürgősen szüksége van. De mindenekelőtt azt várjuk, hogy ezt a szörnyű ügyet azonnal elutasítsák, amint a bíró megvizsgálja a tényeket.

A vádakat Ricky testvére, Eric is képtelenségnek nevezte.

A brit Daily Star azért megjegyzi, hogy július 2-án Raiza Cajigas Campbell, a Puerto Ricó-i San Juan Elsőfokú Bíróságának bírója távoltartási végzést adott ki Ricky ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top