Szabadidő
Szponzorált tartalom

Piti bűnözők egy nagystílű musicalben – Chicago a Szegedi Szabadtéri Játékokon (X)

Bombasztikus záróakkordra készül idén a Szegedi Szabadtéri Játékok. Az ország legnagyobb színpadán először lesz látható John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse világsikerű musicalje, a Chicago.

Augusztus 12-én debütál a fergeteges dzsesszmusical a Dóm téri nagyszínpadon. Valódi sztárparádéval kel életre a humorban és örökérvényű igazságokban is bővelkedő történet, hiszen a főszerepekben a hazai színházi világ számos kiválóságával találkozhatnak majd a nézők.

Piti bűnözők egy nagystílű musicalben – Chicago a Szegedi Szabadtéri Játékokon (X)

Az elbűvölően elvetemült gyilkosnők, Velma Kelly és Roxie Hart szerepében a Jászai Mari-díjas Ónodi Esztert és Czakó Juliannát láthatjuk, simlis és sármos védőügyvédjüket, Billy Flynnt pedig Nagy Ervin alakítja majd. Morton Mama, alias Muter, a női börtön korruptan aranyszívű őre szerepében Janza Kata tér vissza számos musicalsikert követően a Dóm térre; de olyan művészek is csatlakoznak a neves szereplőgárdához, akik idén először mutatják meg magukat hazánk legnagyobb csillagtetős színpadán. A kikapós Roxie jóravaló, bár kissé hiszékeny férjét, Amost a Jászai Mari-díjas Mészáros Máté játssza, akit a főváros színpadjai mellett olyan hazai filmekben és sorozatokban is megszerethetett a közönség, mint a Kincsem, a Seveled vagy épp A séf meg a többiek. A Konferanszié izgalmas, a történetben résztvevő és azt egyúttal alakító figurájaként pedig az utánozhatatlan Lakatos Márk mutatkozik be a Szegedi Szabadtérin.

Piti bűnözők egy nagystílű musicalben – Chicago a Szegedi Szabadtéri Játékokon (X)

A prominens főszereplők mellett a Szegedi Nemzeti Színház nagyszerű színművészei, valamint az ország különböző pontjairól érkezett, legkiválóbb zene- és táncművészek és számos statiszta gondoskodik a fergeteges hangulatról. Béres Attila rendező keze nyomán valódi grandiózus revü születik a Szabadtéri Játékok nagyszínpadán – de az előadás a „kis magyar valóságra” is nem egyszer kikacsint – érdemes tehát nyitott szemmel és füllel helyet foglalni a négyezer fős nézőtéren! Az előadásban nemcsak az igazságszolgáltatás és a showbiznisz olvad egybe a színpadon, a csillámpor és a strucctollak mellett legsajátabb hétköznapi valóságunk, a paneldzsungelek érzelmileg is sivár miliője és a 15 perc hírnév csapdája is megjelenik, mégis garantált a szórakozás! A nem mindennapi produkciót átható humor hol vaskos, hol cinikus, hol oldalrepesztő. A nevetést ötvözve a musical vérpezsdítő és fülbemászó dzsesszdallamaival a végeredmény nem más, mint egy előadás, amelyről hetekkel később is beszélhetünk: egy színházi élmény, amely örökre elkísér!

Piti bűnözők egy nagystílű musicalben – Chicago a Szegedi Szabadtéri Játékokon (X)

Ha Te sem szeretnél lemaradni a nyár szenzációjáról, ismerd meg közelebbről az előadást, és válts jegyet – akár online!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top