nlc.hu
Szabadidő

Hajdú Péter kisfiáról mesélt

„Látszott rajta, hogy neki én egy idegen vagyok” – Hajdú Péter pár napja kapta az első mosolyt a kisfiától

Nem minden alakul a számításaik szerint.

Hajdú Péternek és Láng Eszternek februárban született meg közös gyermeke, Dominik. Habár a műsorvezető igyekszik kivenni a részét a gyereknevelésből, Dominik sokáig csak pillázott édesapjára, de nem olyan régen megtört a jég. 

Hajdú Péter

Hajdú Péter (Fotó: Instagram)

Volt már tapasztalatom abban, hogy apukaként mire is számíthatok az első időszakban, így tisztában voltam vele, hogy Dominik jó pár hónapig ”ignorál” majd, vagyis nem nagyon vesz tudomást a létezésemről – kezdte a Borsnak Péter. – Ez teljesen természetes, hiszen egy csöppségnek, aki kilenc hónapon át az anyukája pocakjában élt, idő kell arra, hogy már ne csak a mamájáról vegyen tudomást és ne csak az ő érintésére, illatára, hangjára nyugodjon meg. Négy hónapon át nem is igazán sikerült a vigasztalás, pedig próbálkoztam rendesen. Nekem maradt néha a pelenkázás és a fürdetés, mert hát nem akartam mindent Eszterre hagyni, de Dominik csak meresztette a kis szemeit és látszott rajta, hogy még nem ismer meg. Pár héttel ezelőtt mosolygott rám először ébredés után, vagyis megtört a jég. Már velem is kommunikál, néz rám, nevet és boldogan kalimpál, vagyis kezd rájönni, hogy én is része vagyok a kis életének.” 

A műsorvezető arról is mesélt, hogy az idénre tervezett esküvőt elhalasztják menyasszonyával, ugyanis most minden idejüket a kicsinek szentelik.

Korábban azt terveztük, hogy idén nyáron, vagy kora ősszel összeházasodunk, de Dominik kissé átírta a forgatókönyvet. Eszter most minden figyelmét a kisfiunknak szenteli és amíg nem érzi úgy, hogy egy picit lazíthat, halasztjuk az esküvőt” – Péter azt is elárulta, várhatóan jövő tavasszal mondják ki a boldogító igent. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top