Cuki: több ezer kedves és vicces üzenetet kapott a 104. születésnapjára – képek

FEL | 2022. Július 25.
Mivel lepjünk meg egy 104 éves férfit a születésnapja alkalmából?

Ezt a kérdést tette fel Kevin Mills is, amikor édesapja, Gerald Mills 104. születésnapja közeledett. Végül egy egyedi ajándék mellett döntött:

Mills egy posztjában a Twitteren 104 boldog születésnapot kívánó jókívánságot kért az édesapja számára.

„Apa olyan korban van, amikor már nincs semmi olyan, amit szeretne vagy amire szüksége lenne, és amit pénzzel meg lehetne venni” – magyarázta Mills a 104 kívánsággal kapcsolatos ötletét. „Úgy gondoltam, hogy valami olyasmi, mint egy csomó gratuláló üzenet néhány véletlenszerű idegentől, szórakoztató lenne”.

Mills úgy 10 válaszra számított, de az eredmény minden várakozását felülmúlt, a tweet szabályosan felrobbant: mire Gerald születésnapja eljött, alig több mint egy héttel később, már több mint 400 000 lájkot és 68 000 kommentet kapott születésnapi üdvözletekkel, vicces megjegyzésekkel és kedves üzenetekkel a világ minden tájáról. Sokan megosztották a saját százéves rokonaik fotóit is.

„Boldog születésnapot a dédinagymamámtól, aki múlt szombaton lett 105 éves, és egészséges, mint mindig. Ő is egyedülálló [két kacsintó emojival]” – viccelődött az egyik twittelő, míg mások a kisbabáik, háziállataik fotóival kívántak boldog szülinapot.

 Valószínűleg tényleg ez lett az egyik legemlékezetesebb szülinapja Mills úrnak.

Nincs is jobb, mint egy kedves szülinapi meglepetésnél. A rossendale-i Michelle Mulchay 40. születésnapja is különleges nap lett az egész család életében, ugyanis férje egy 13 hetes labrador kiskutyával lepte meg. Az örömteli pillanatokat itt nézheted meg.

(My Modern Met)

Exit mobile version