nlc.hu
Szabadidő

200 kutyával ünnepelte a 100. születésnapját

Több száz kutya lepte meg a 100. születésnapját ünneplő bácsit

Különleges meglepetés érte az egyik bácsit, aki nemrég ünnepelte a 100. születésnapját. Köztudott róla, hogy imádja a kutyusokat, ezért gyermekei elhívták a szomszédban lévő összes kutyát, hogy együtt ünnepeljenek. Arra azonban még ők sem számítottak, hogy közel 200 kutya fog megjelenni.

Amikor Alison Moore ötletelni kezdett az édesapja 100. születésnapjának ünneplésével kapcsolatban, egy dolog biztos volt, mégpedig az, hogy a lehető legtöbb kutyusnak részt kell vennie a nagy ünnepségen. 

A 60 éves Alison édesapja, Robert Moore június 14-én töltötte be a 100. életévét. A lány elmondása alapján, édesapja világéletében imádta a kutyákat, éppen ezért a mai napig mindig szeretne egyet megsimogatni, amint megpillantja. 

Mindamellett, hogy a férfi születésnapja alkalmából egy hatalmas családi vacsorát szerveztek, Alison a két testvérével együtt szeretett volna valami különlegessel is kedveskedni. Mivel Robert legtöbb barátja már sajnos nem él, úgy döntöttek, hogy ezt az űrt a négylábúakkal tudnák a legjobban betölteni – írja a Washington Post

Robert Moore 200 kutya társaságában ünnepelte a 100. születésnapját

Robert Moore 200 kutya társaságában ünnepelte a 100. születésnapját (Fotó: Facebook/Alison Moore)

Hat nappal a nagy ünneplés előtt Alison a közzétette a Facebookon, illetve egy szomszédsági hálózaton, a Nextdoor-on is az ötletét.

Arra kérte a San Joséban élő kutyák gazdijait, hogy álljanak be a június 17-én egy kisállat felvonulásra. A tervek szerint az édesapja a ház elé ült volna ki, a kutyusok pedig egy kis simogatásért sorakoztak volna fel a férfi előtt.

Alison elmondta, hogy legfeljebb 30-40 kutyára számított, azonban legnagyobb meglepetésére 200 kutyus gyűlt össze, akik csak arra vártak, hogy édesapja megsimogassa őket. 

Annyira le volt nyűgözve. Nagyon aranyos volt, beszélt a gyerekekhez, megsimogatta az összes kutyát, és kimondta a nevüket. Rendkívül szórakoztató volt

– mesélte a lánya.

A nagy meglepetés hatására nem csak Robert, hanem Alison is a könnyeivel küszködött.

A nő elmesélte, hogy az édesapja nagyon magányos, mivel a felesége, illetve a testvérei sem élnek már. Nem csoda, hogy eltört a mécses, amikor idegenek jelentek meg virágcsokrokkal, illetve ajándékkártyákkal.

A történet élő bizonyítéka annak, hogy egy apró gesztus és kedvesség mennyi örömet tud okozni, és tesz csodát az emberek életében. Az ünneplés nem csak a Moore családnak, hanem a jelenlévőknek is sokat jelentett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top