nlc.hu
Szabadidő

3 családtag azonos születésnapja

Hihetetlen egybeesés: az anya és háromból két gyereke is egy napon született

Sokkot kapott a család.

Egy floridai anyuka a legszebb ajándékot kapta a 33. születésnapjára január 4-én: megszületett a harmadik gyermeke, Eden. Ráadásul a jeles nap abból a szempontból is különleges, hogy 8 évvel ezelőtt Marianna de la Cruz pont ugyanezen a napon hozta világra a kislányát, a második gyermekét, Jailynt.

a Cruz család

Marianna de la Cruz és a gyermekei – Forrás: goodmorningamerica.com

 „Megdöbbentő volt. A családom sokkot kapott” – nyilatkozta a Good Morning America-nak az immár háromgyermekes anyuka. Elmondása szerint komoly fogadások voltak odahaza, a családtagok között: egyesek arra tippeltek, hogy január 3-án jön a baba, mások pedig január 4-re tették a voksukat.

2016-ban, amikor a lányát várta, Jailyn január 12-re volt kiírva, ám 8 nappal korábban érkezett. Ezúttal Eden is „megtréfálta”: ő január 16. helyett 12 nappal korábban született meg.

Aznap éppen a munkahelyemen voltam, és csak egy vizsgálatra akartam elugrani. Mondtam a főnökömnek, hogy 15-20 perc múlva itt vagyok. Az összes munkámat az asztalomon hagytam, a számítógépet sem kapcsoltam ki, de végül nem jöttem vissza” – emlékezett vissza a könyvelőként dolgozó Marianna, akit aznap már bent is tartottak a kórházban. „Nem tudom, mit láttak, vagy miről beszéltek, de az orvos végül azt mondta, hogy ma már nem enged haza” – idézte fel az anyuka, aki másnap világra is hozta a harmadik gyerekét.

Kislánya is megdöbbent, hogy mennyivel korábban érkezett a kisöcsi, ő is csodaként fogta fel, hogy immár ő is csatlakozott a január 4-i szülinaposok táborába.

Ugyan most már Mariannának, Jailynnek és Edennek ugyanaz a születésnapja, az anyuka azt tervezi, hogy továbbra is ügyel arra, hogy a legidősebb gyermeke számára is különleges legyen az a nap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top