nlc.hu
Szabadidő

Újabb Wizz Air gépet kellett evakuálni bombafenyegetés miatt

Újabb Wizz Air gépet kellett evakuálni bombafenyegetés miatt

A gép átvizsgálásakor az illetékesek nem találtak gyanús tárgyat.

Szombaton későn este Wizz Air Tel-Avivból Krakkóba tartó járatának utasai vészcsúszdákon hagyták el a repülőgépet egy bombafenyegetés miatt. A Wizz Air közlése szerint a hatóságok elvégezték a repülőgép átvizsgálását, de nem találtak gyanús tárgyat. Az egy futópályával rendelkező krakkói légikikötőt a kivizsgálás idejére lezárták, több járatnak is kitérő repülőtéren kellett leszállnia.

Az utasok arra panaszkodtak a portál szerint, hogy a vészkiürítést követően fél órán át kellett várniuk a gurulóút mellett a sötétben, mire elszállították őket a terminálba, mindeközben nem kaptak semmilyen információt az eset okáról. Majd mintegy 6 órával a leszállást követően, hajnali 3 óra körül kapták meg a feladott és a fedélzeten maradt kézipoggyászaikat.

A Wizz Air egyik repülőgépe

Fotó: Pixabay

Néhány nappal ezelőtt hasonló eset történt, akkor a Bari – Krakkó repülőjárat utasainak kellett vészcsúszdán elhagyniuk a gépet egy bombafenyegetés miatt. A HA-LGA lajstromjelű Airbus A321 neo típusú gép a Balaton észak-nyugati részénél fordult Budapest irányába, és később probléma nélkül landolt a fővárosban, ahol a személyzetet és az utasokat is evakuálták.

 

(via Index)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top