nlc.hu
Szabadidő

Hajmásy Péter beszólt az okoskodóknak

Hajmásy Péter elvitte újszülött babájukat sétálni, majd egyúttal be is szólt az okoskodóknak

Valószínűleg már páran betalálták a szülőket jó tanácsokkal.

Egy hete hozta a világra Nádai Anikó első közös gyermeküket Hajmásy Péterrel. A pár nem sokat osztott meg a kicsiről, csupán a nevét és egy-két fotót, de az azóta is látszik Péteren, hogy majd kicsattan a boldogságtól. 

Nádai Anikó és Hajmásy Péter

Nádai Anikó és Hajmásy Péter (Fotó: Olajos Piroska)

Tegnap például el is vitte az újszülött Alexet egy sétára, amit Instagram-oldalán mutatott meg. A fotó mellé pedig csípős szavakat is csatolt. 

Már séta? Miért van betakarva? Miért nincs betakarva? Minek a sapka? Betonon tolod? Füvön kéne..de miért nem inkább betonon? Nagy a kereke a babakocsinak? Miért nem kicsi? Fekete pólót ne hordjál! Fehéret inkább, de lehet hogy pólót se! Szerintem jöjjön át hozzánk minden okos és neveljük fel Alexet együtt! Imádom az okoskodást” – írta a bejegyzésben az apuka. Hogy ezt mi előzte meg, nem tudni, ugyanis a bejegyzés alatt a kommentelők biztatták a szülőket, hogy mindent csináljanak a saját megérzéseik szerint. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top