nlc.hu
Szabadidő

Vicces jelenet a Szia, Életem című filmből

Ötezrest akart bedobni a kisfiú az utcazenésznek, az apja gyorsan visszakozott

Thuróczy Szabolcs morcos édesapát játszik a Szia, Életem című vígjátékban, akinek egy darabig egyedül kell nevelnie a kisfiát, ami számos vicces pillanathoz vezet. Ebből egyet meg is mutatunk gyorsan.
Thuróczy Szabolcs és Pásztor-Várady Mór

A Geszti Péter producerkedésével készült Szia, Életem forgatására annak idején az nlc is ellátogatott, és megnézhettük, milyen Kovács Patrícia dominaszerkóban. Ez már két éve volt, a film időközben elkészült, és a nyár elején nagy sikerrel mutatkozott be a Magyar Mozgókép Fesztivál programjában Veszprémben, és az országos bemutató is itt van a kanyarban, augusztus 25-én lesz. Most egy vicces filmrészlettel hozzuk meg a kedveteket a filmhez.

A jelenetben az épp anyagilag nem túl jó passzban lévő Thuróczy Szabolcs és a több mint 200 jelentkező közül kiválasztott Pásztor-Várady Mór együtt sétál, amikor meglátnak egy utcazenészt. A kisfiút lenyűgözi a dal, szeretne a zsebpénzéből adni neki, és egy ötezresért nyúl. Thuróczy reakcióját pedig látni kell… A filmben rajtuk kívül szerepel még Básti Juli, Pálmai Anna, Mucsi Zoltán, Kovács Patrícia, Elek Ferenc és Scherer Péter is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top