nlc.hu
Szabadidő

Vége a nyomtatott 168 órának

Vége a nyomtatott 168 órának

A kiadó a jelenlegi energia- és papírárak mellett nem tartja fenntarhatónak a lap működését.

A Michaeli, Schwartz & Brit Média Holding Zrt. kiadó felfüggeszti a 168 óra hetilap kiadását. Az indoklás szerint a mostani papír- és energiaárak miatt hozták meg ezt a döntést. A brand azonban nem szűnik meg, a terv szerint online továbbra is jelen lesz a 168 óra – írja a 444.

168 óra

A legutóbbi 168 óra lapszám címlapja

Ezzel párhuzamosan új, digitális alapokra épül a 168 óra archívuma, mely abban segít, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően könnyedén kereshetővé válik a lap több mint három évtizedének minden lapszáma. A digitális átállást a főszerkesztő és helyettese koordinálja. A lap előfizetői választhatnak a digitális előfizetés lehetősége vagy a kártalanítás között. Közleményük szerint a Pesti Hírlap visszatérésére sem kell számítani, a kiadását továbbra is szüneteltetik, és az online fejlesztésre koncentrálnak. A kiadó szerint a lapok sorsa nem dőlt el véglegesen, a gazdasági helyzet normalizálódása után számítani lehet a visszatérésükre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top