nlc.hu
Szabadidő

A hévízi fürdő helyzete

Rezsidrágulás: mégsem zár be a hévízi fürdő

Felmerült a bezárás, most azonban kiderült a fürdő további sorsa.
Hévíz

Nemrég felmerült, hogy az energiaárak drasztikus elszállása és a vendégek elmaradozása miatt ősztől bezárhatják a Hévízi Tófürdőt. Kántás Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség elnöke nemrég arról nyilatkozott, hogy a magyarországi fürdők felére – többek között olyan népszerű helyekre is, mint a hévízi, a harkányi, a hajdúszoboszlói vagy a gyulai fürdő – lakat kerülhet ősztől az energiaárak emelkedése miatt.

Most azonban kiderült a Hévízi Tófürdő további sorsa: úgy tűnik, mégsem fog bezárni. A hvg.hu ugyanis egy sokat sejtető posztot szúrt ki a fürdő Facebook-oldalán.

Megkezdődött az őszi szezon a Hévízi Tófürdőn, ami az év 365 napján nyitva tart! Az idei évben szeptember 5-től veszi kezdetét az őszi szezon a Hévízi Tófürdőn, ilyenkor az esti sötétedéshez igazodva változik a fürdő nyitvatartási ideje. A Tófürdő továbbra is változatlan szolgáltatásokkal várja a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket a korábbi évekhez hasonlóan” – posztolták.

Kiemelt kép: illusztráció, MTI/Varga György

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top