Marsi Anikó nagyobbik fia nem volt ott az esküvőjén

V.B.T. | 2022. Szeptember 28.
Hosszú nászutat terveznek.

Marsi Anikó és párja, Gyarmati Gábor szeptember elején házasodtak össze, éppen aznap, amikor a főnöke, Szalai Vivien. A híradós a Blikknek mesélt a részletekről.

Fotó: TV2

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére” – kezdte az interjúban Marsi, akinek a nagyobbik fia nem tudott elmenni az esküvőre.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről” – mondta, majd azt is megosztotta, hogy tervben van a nászút, de egyelőre nem biztosak az időpontban.

Egy amerikai körutazást, vagy egy svédországi, lakókocsis utat szeretnének.

Exit mobile version