nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó és Batiz András

Több mint 20 éves fotókra bukkantunk! Így nézett ki pályája kezdetén Marsi Anikó és Batiz András

Nem csoda, hogy a képernyőn is olyan jól mutattak egymás mellett!

Frissdiplomás műsorkészítőként tűnt fel az RTL képernyőjén Batiz András, aki akkoriban Marsi Anikó, Holló Márta és Kolosi Péter oldalán dolgozott. 20 évvel ezelőtt startolt a Fókusz az ő közreműködésükkel

Marsi Anikó, Kolosi Péter, Batiz András

Marsi Anikó, Kolosi Péter, Batiz András (Fotó: Steindl Gabriella)

András és Anikó évekig voltak az ország kedvenc arcai, ami az ő barátságukat is megerősítette. „Az együtt töltött idő – az én esetemben a főiskolával együtt tizenegy év – és a közben történtek erős köteléket jelentenek. Ezért mindhármuk sorsát követem, ha kell, drukkolok, ha úgy adódik, aggódom. Hiszen életem – sőt megkockáztatom, életünk – egyik legizgalmasabb periódusát töltöttük együtt. Ez igaz az akkor először elindított Színművészeti egyetemi tévés osztályban töltött évekre és rögtön azt követően a kereskedelmi tévézés hőskorára is. Utóbbi egy egészen elképesztő lehetőséget hozott nekünk, amivel igyekeztünk élni is.

Éjjel-nappal dolgoztunk, volt olyan időszak, amikor hétből hét napot. Talán azért sikerült ezt épségben túlélnünk, mert a munkakapcsolat mellett barátként is szerettük egymást. Mindenki azt csinálhatta, amiben talán a legjobb volt, és közben egymásnak biztosítottuk a hátországot is

– nyilatkozta tavaly András az Anikóval töltött évekre visszaemlékezve

Az egykori műsorvezető egyébként tavaly beszélt arról először, anno miért hagyott fel a tévézéssel. Mint mondta, felkérték, hogy szerepeljen a csatorna A rettegés foka című műsorában, ám ezt nem vállalta be. „Az volt az érvük, hogy »te egy termék vagy, az RTL hozott létre, amit kérünk, meg kell tenned«. Ez aztán oda vezetett, hogy egy hónappal később már nem dolgoztam a csatornánál”. András ezután kormányszóvivőként dolgozott, majd a szakmán belül váltott, és most már egy sikeres kommunikációs tanácsadással foglalkozó céget vezet.

Marsi Anikó, aki időközben átigazolt a konkurens csatornához, a TV2-höz, majd’ 20 évvel később vallotta csak be, Andrissal majdnem össze is házasodtak.

Éjjel-nappal együtt voltunk, de ez – pici kivétellel – a munkáról szólt. Batizhoz majdnem feleségül mentem, Kolosinak sírtam a vállán, feltehetően azért, mert soha nem vette föl a telefonját, Mártival szinte egyszerre mentünk férjhez, és a gyerekeink közt is alig van pár hónapnyi különbség. A mai napig a másik felem, az agyam és a szívem egy szelete! Az is marad. Örökre. És a mézes-mustáros-szőlős csirkéjére is jól emlékszem. De arra is, ahogy karácsonykor András verset mond nekünk. Vagy hogy este 11-kor ülünk be moziba, mert hamarabb nem érünk oda, pedig másnap is korán kell kelni

Habár ma már nincsenek napi kapcsolatban, a barátságuk még mindig megvan. A régi fotókat elnézve pedig nem is csodálkozunk azon, hogy olyan jó párost alkottak a képernyőn! 

Batiz András és Marsi Anikó
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top