nlc.hu
Sztárok

Papp Gergő elmondta, miért hagyott fel majdnem a tévézéssel

Szerelmi háromszög miatt került kellemetlen helyzetbe kezdő riporterként Papp Gergő

Papp Gergő egy élő bejelentkezés során került szembe Batiz Andrással, akitől elhódította Marsi Anikót.

Papp Gergő a Sorok között Lutter Imrével című műsor forgatásán mesélt arról a napról, amikor kis híján hátat fordított a televíziózásnak. Kezdő riporterként Zámbó Jimmy halálának napján jelentkezett be először élő egyenesben az énekes háza elől, és teljesen leblokkolt. Amellett, hogy egy ilyen tragédia után kellett kevés tapasztalattal helytállnia, helyzetét nem könnyítette meg az, hogy a stúdióban Batiz András ült műsorvezetőként.

„Nekem akkor volt egy pikáns párkapcsolati szituációm a szerkesztőségen belül. Ez nem titok, hogy Batiz András, Marsi Anikó, én… Volt egy ilyen kis hármas viaskodás közöttünk, amely miatt sokan úgy gondolták, hogy az András talán pont azon az estén fog majd elégtételt venni rajtam” – mesélte Papp Gergő.

Papp Gergő

Fotó: Sajtóklub / RTL2 / Nyitrai Szilárd

Batiz András állítása szerint olyan kérdéseket tett fel neki, amire nem vagy nehezen lehetett válaszolni, és el is követett egy komoly bakit. „Nem azt mondtam, hogy nem jön le a család a házból, hogy fogadja a részvétnyilvánításokat, hanem hogy nem jön le a család, hogy fogadja a jókívánságokat. Aztán annyit éreztem csak, hogy ez a jókívánság, ez marhára nem jó szó, de hogy mi ennek a helyes kifejezése, az nem jutott eszembe. Álltam, teljes összeomlás, se kép, se hang. És akkor a teljes hebegés, habogás. Én akkor úgy éreztem, hogy azt hiszem, soha többet nem akarok kamera elé kerülni.”

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top