nlc.hu
Sztárok

Batiz András vallomása

Batiz András megszólalt Marsi Anikóval való kapcsolatáról

Marsi Anikó és Batiz András között több volt, mint barátság.

Batiz András, Holló Márta, Kolosi Péter és Marsi Anikó együtt indították útjára a Fókuszt. Batiz András ma is barátként tekint egykori kollégáira, sőt, nemrég arra is fény derült, hogy Marsi Anikóval gyengéd szálak is összekötötték. A nagy négyes tagjai ugyan ma is tartja a kapcsolatot, ám már nem olyan sűrűn, mint korábban.

„Az együtt töltött idő – az én esetemben a főiskolával együtt tizenegy év – és a közben történtek erős köteléket jelentenek. Ezért mindhármuk sorsát követem, ha kell, drukkolok, ha úgy adódik, aggódom. Hiszen életem – sőt megkockáztatom, életünk – egyik legizgalmasabb periódusát töltöttük együtt. Ez igaz az akkor először elindított Színművészeti egyetemi tévés osztályban töltött évekre és rögtön azt követően a kereskedelmi tévézés hőskorára is. Utóbbi egy egészen elképesztő lehetőséget hozott nekünk, amivel igyekeztünk élni is. Éjjel-nappal dolgoztunk, volt olyan időszak, amikor hétből hét napot. Talán azért sikerült ezt épségben túlélnünk, mert a munkakapcsolat mellett barátként is szerettük egymást. Mindenki azt csinálhatta, amiben talán a legjobb volt, és közben egymásnak biztosítottuk a hátországot is”nyilatkozta a Story magazinnak András, majd így folytatta.

Batiz András, Marsi Anikó

Marsi Anikó és Batiz András. (Fotó: x Archívum Meglepetés)

„Péterrel vitatkozni szerettem a legjobban, kevés nála okosabb embert ismerek. Márti szuper villámhárító volt, kedvessége a főiskola első napjától kezdve igazi szupererő volt, azzal mindig lekenyerezett. Anikó pedig mindig tudott meglepetést okozni akár szakmai, akár privát értelemben. Az osztálytalálkozókon ma is élvezettel hallgatom a többiek történeteit munkáról, családról, a világ dolgairól. Nem értünk mindig mindenben egyet, de ez kifejezetten hasznos, legalább nem ragadunk bele jelenünk buborékaiba. Vicces, hogy a múltra sem feltétlenül emlékszünk ugyanúgy, de talán a sokféle emlékdarabka adja ki a valódi összképet. Nagy öröm, hogy összejöveteleinken a haláláig rendre megtisztelt minket Horváth Ádám, és jelen van Vitray Tamás, a két osztályfőnökünknek rengeteget köszönhetünk” – mondta az egykori tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top