nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikóék esküvőjének napja

Bűvös dátumot választottak Marsi Anikóék a titkos esküvőhöz

Védelmet kaptak a házasságukra.

Az elmúlt vasárnap diszkrét üzenetben tudatta Marsi Anikó újdonsült férje, Gyarmati Gábor a világgal: szűk körben és romantikus környezetben összeházasodtak. A balatonfűzfői anyakönyvbe egy misztikus napon került be az aláírásuk: szeptember 9-én, azaz 09.09.-én.

Marsi Anikóék

Marsi Anikó és férje, Gyarmati Gábor (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

Mint a legfrissebb Story magazin megjegyzi, az ezotériában jártasaknak rögtön feltűnik a két kilences. Ez a szám a számmisztikában a nagyfokú védelmet is jelöli. Ám ha összeadjuk a nagy nap dátumának számjegyeit, újabb érdekes eredményre juthatunk. 2022 + 09 +09 = 24. Ami tovább összeadva (2+4=6) a 6-ost adja. Ez nem más, mint a szerelmesek és a nagy döntések száma a Tarotban.

A sztármagazin által megszólaltatott ismert asztrológus, Izing Klára szerint hatalmas szenvedély fűti ezt a kapcsolatot, amelyben idővel féltékenység is felütheti a fejét. Ám szerencsére nem lesz olyan téma, amit ne tudnának majd megbeszélni.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top