Szabadidő

„Csak az ember olvas” – töltsd ki te is az nlc olvasásfelmérését!

A könyvek segítségével bármikor kiszakadhatunk a hétköznapokból, ráadásul az olvasás rendkívül hatékony a stressz ellen is. Ha te is szeretsz elmerülni egy igazán jó történetben, akkor itt az idő, hogy kitöltsd az nlc olvasásfelmérését, mert kíváncsiak vagyunk, hogy te mit olvasol, és hol teszed mindezt! A felmérést kitöltők között 15.000 forintos könyvutalványt sorsolunk ki.

Küldetésünknek érezzük, hogy felhívjuk a figyelmet arra, milyen fontos a testi-lelki jóllét szempontjából az olvasás, mindegy, hogy papír alapon, e-bookon vagy épp a telefonunkon olvasunk könyveket, a jó hatások nem maradnak el. Az nlc szerkesztősége kiáll az olvasás mellett, még ha kevés is az időnk olvasni és néha hónapokba telik, mire kivégzünk egy könyvet.

Ha te is szeretsz olvasni, akkor most arra kérünk, hogy töltsd ki az nlc olvasásfelmérését október 30-ig, mert nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy te milyen könyveket olvasol, szoktál-e könyvet ajándékozni, vagy hogy kattintasz-e a könyves hírekre, netán könyves blogokra. 

A felmérést kitöltők között november 2-án kisorsolunk egy 15.000 forintos könyvutalványt, amit az Animus Kiadó weboldalán válthatsz be. 

A nyereményjátékra történő jelentkezést lezártuk, a sorsolás megtörtént, a szerencsés nyertes: Baranyai Katica.

A részvételi szabályzatot itt olvashatod el.

Irány a felmérés, és ne feledd:

Csak az ember olvas!

 

Itt találod a felmérést:

 

Mit gondolnak az nlc szerkesztőségének tagjai az olvasásról? Kire melyik könyv volt nagy hatással? Mutatjuk! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top