nlc.hu
Szabadidő

Bemászott a tigrishez felsőlajoson, az állat harapott

Bemászott egy férfi egy tigrishez a felsőlajosi állatkertben, kórházba került

A szibériai tigris a váratlan látogató kezére kapott rá. Senki sem tudja, miért mászott be a tigrishez a férfi.

A 65 éves férfi a nyitás után, az első látogatókkal érkezett a felsőlajosi Magán ZOO állatkertbe, és váratlanul bemászott a korlát mögé. Amikor a tigris a kezére támadt, a férfi segítségért kiáltott. Szerencséjére egy vastagabb pufajkás kabátot viselt, így a tigris nem okozott neki komolyabb sérülést, épp csak megkapta a kezét – derül ki a 24.hu cikkéből.

szibériai tigris

Egy szibériai tigris (fotó: Pixabay)

Miután kihozták onnan, vagy tíz percen át csak ült a földön, és nem tudta megmondani, miért mászott be az állathoz. Mint kiderült, a szibériai tigris játéknak hitte a közeledést, ezért csak kisebb erővel harapott a betolakodó kezébe, aki így könnyebb sérülésekkel megúszta a dolgot. A lap megkeresésére mind az állatkert igazgatója, mind a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette a történteket. Mivel az állatkert nem hibázott az eset során, nem indítanak büntetőeljárást az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top