Szabadidő

Stork Natasa kettős szerepben nyűgöz le

Első nagyjátékfilmjében Szilágyi Fanni bizonyítja, hogy érzékenyen tudja feltenni a nehéz kérdéseket.

Stork Natasa kettős szerepben nyűgöz le

A humort és varázslatot sem nélkülöző Veszélyes lehet a fagyi  november 17-től látható a mozikban, de ezt megelőzőn október végén már egy telt házas vetítésen láthatták az érdeklődők, akik ráadásul ha a testvérükkel érkeztek, különböző ajándékokban részesültek.

A film főszereplői, Adél (Stork Natasa) és Éva (Stork Natasa) egypetéjű ikrek. Egyikük radiológusként dolgozik egy magyar közkórházban, míg a másik jó anyagi körülmények között neveli pár hónapos kisfiát a vállalkozó férje oldalán. Az egyértelmű külső hasonlóságok ellenére máshogyan látják magukat és egymást, mindkettejüknek a másik élete tűnik könnyebbnek és jobbnak. Ebbe a konfliktusokkal terhelt kapcsolatba Ákos (Patkós Márton) színre lépése hoz váratlan fordulatot. Elsőre úgy tűnik, hogy a férfi mélyíti a távolságot, azonban éppen az ő hatására kezdenek el az ikrek újra egymásra figyelni.

 

A vetítést követő közönségtalálkozón részt vett Szilágyi Fanni rendező és Stork Natasa főszereplő, akik az elhangzó kérdésekre válaszul többek között arról beszéltek, hogyan oldották meg, hogy a színésznő egyszerre alakítson két szerepet, és saját magával lépjen interakcióba. A film az elkövetkező napokban több további premier előtti, közönségtalálkozós vetítésen látható: november 5-én, szombaton 19 órakor a Cinema City Arénában a Filmünnep keretében, majd november 13-án Kecskeméten és november 14-én Debrecenben.

Stork Natasa kettős szerepben nyűgöz le

További információkhoz a filmről kattintson a Mozinet weboldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top