nlc.hu
Szabadidő

Nagy Feróék spórolnak a fűtéssel

Nagy Feró és felesége 16-17 fokban alszanak, hogy spóroljanak a fűtéssel

Nem jött be az előző taktika, új módot választott a spórolásra.

Nagy házban él Nagy Feró és felesége, a rezsi pedig a dráguló energiaárak miatt egyre magasabb. Korábban azt nyilatkozta, már nem kapcsolja be mindenhol a fűtést, csupán azokban a szobákban, amelyeket mindennap használnak. Úgy tűnik, ez nem annyira csökkentette a kiadásokat, ahogy azt várta, hiszen most új módot választott a spórolásra. 

A nappaliban van egy cserépkályhám, amit évek óta nem üzemeltem be. Most az adja a meleget, így költséghatékonyabb a fűtés. Emellett függönyöket szereltem a ház több pontjára, amelyek fogják a meleget. Viszont csak egy helyiséget fűtünk ki. A feleségemmel egyébként sem szeretünk melegben aludni, így a hálószobánkban tizenhat-tizenhét fok van. Ez is a spórolás egy formája, elég hozzá egy meleg takaró

– mesélte a Blikknek, majd azt is elmondta, hogy a bevásárlásokat is okosan intézik, nem vesznek meg hirtelen felindulásból semmit.

Nagy Feró

Fotó: Vörös Szilárd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top