nlc.hu
Szabadidő

Dopeman a Curtisszel való közös munkáról

„Nem lesz itt rapháború, csak egy dal” 2 Dopeman tisztázta, miért dolgozik együtt Curtisszel

Sokak szerint a két rapper összeállása Majka ellen szól.

Dopeman és Curtis tegnap jelentették be, hogy közös dallal készülnek a rajongóiknak. A két rapper közös munkája sokakban egyből összeesküvés-elméleteket szült, ugyanis mind a ketten dolgoztak együtt Majkával, majd mind a ketten viharosan váltak külön az ózdi rappertől. 

Dopeman

Fotó: Olajos Piroska

Curtis tavaly másodszor szakított Majkával, és egyesek azt gondolták, Dopemannel az összeállása csupán bosszú, ami egyenesen korábbi partnere felé irányul. Most Dopeman öntött tiszta vizet a pohárba. 

„Nem lesz itt rapháború, csak egy dal… Nem szövetkezünk Curtisszel Majka ellen. Nincs semmiféle szövetkezés, és nincs bennem semmilyen indulat sem Majkával szemben. Már nem hurcolok magammal haragot, elengedtem. Követem a Majesz pályafutását, úgy, ahogyan Curtisét is, hiszen jó barátságot ápolunk, mióta Atival ismerjük egymást. Emlékszem, kilencévesen, kisgyerekként még a nyakamban is ült” – mesélte a rapper a Ripostnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top