nlc.hu
Szabadidő

Megrongálták Széphalmi Juliska kocsiját

Megrongálták Széphalmi Juliska kocsiját, mert valakinek nem tetszett, hogy nála aludt egy barátja

A táncosnő és a barátja autójában is kárt tettek, rendőrségi feljelentést tett.

Elképesztő esetről számolt be Széphalmi Juliska: pár nappal ezelőtt nála aludt egy barátja, ami – állítása szerint – nem tetszett valakinek, ezért odament a lakása elé és megrongálta az illető autóját.

Széphalmi Juliska

Fotó: Olajos Piroska

„Január 4-én egy nagyon kedves barátom nálam aludt. Reggel, ahogy ment a kocsijához, feliratok, ábrák jelezték, hogy bizony nagyon nem tetszik valakinek, hogy az estét nálam töltötte. Nyilván ment a találgatás, számonkérés több ember felé. Egyáltalán ki tudja, hogy hol lakom? És hogy kinek milyen a kocsija? Mondjuk az enyémet könnyű megtalálni, mert egy rohadt nagy futós matrica van rajta… De nem én voltam a célpont” – részletezte legutóbbi videós bejegyzésében, majd azt is elárulta, hogy nem állt meg ennyinél az illető. 

„Vagy… 8-a délelőtt indultam a Madách Színházba dolgozni, ahogy a kocsimhoz léptem, az ajtóm oldalára ugyanolyan ábrák voltak karcolva. Hihetetlen döbbenet, értetlenség van bennem, bennünk, hogy ki képes ilyesmire, mennyire gyerekes, gonosz, bosszúvágyó az, aki ilyet csinál. Rendőrségi feljelentés ma történt az ügyben, ismeretlen tettes ellen. Elképesztően szomorú vagyok. Nem gondolom, hogy bárkit, bármivel bántottam volna” – mondta, majd hozzátette, retteg, hogy ez újra megtörténik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top