nlc.hu
Szabadidő

Ellopott pendrive

Részeg bulizók lopták el a dj felbecsülhetetlen értékű pendrive-ját

Kis híján odalett tíz év kemény munkája.
annie mac dj

Annie Mac a híres brit dj igazán pórul járt tavaly december elején: a pultjából lába kélt a pendrive-nak, amin tíz év munkáját tárolta. A bűntett helyszínén ő is jelen volt, mégsem vett észre az egészből semmit.

“Lehetetlen lett volna pótolni, mert a rajta található számok partiról partira, szettről szettre gyarapodtak. A lopás okozta kellemetlenségeknél is letaglózóbb volt, hogy ez a húzás annyira nem illett bele az este szellemébe, amely egészen addig a pontig olyan vidámnak tűnt” – írta az esetről szóló facebookos posztjában, amit az electronicbeats idézett.

A sztori végül jól, és egyben nagyon tanulságosan zárult. Néhány bulizó tulajdonította el az adathordozót, alkoholmámorban. A bűnbánó partyzók egy bocsánatkérő üzenetben vallottak színt, és természetesen visszaszolgáltatták a pendrive-ot is. Annie annyira megkönnyebbült, hogy a haragja is azonnal elszállt.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top