nlc.hu
Szabadidő

A szépségversenyzőit küldte szexmunkára

Csattant a bilincs a kerítőn, aki szépségversenyeket szervezett, majd küldte a lányokat szexmunkára

A 69 éves Répás Lajost egyszer már kihallgatták gyanúsítottként a rendőrök a szexuális közvetítő szerepe miatt, ám nem állt le, és tovább folytatta az illegális tevékenységét. Ez lett a veszte.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Emberkereskedelem Elleni Osztálya folytat eljárást üzletszerű kerítés, valamint tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekmény végzése érdekében elkövetett emberkereskedelem és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 69 budapesti férfivel szemben – írja a police.hu.

Bilincs

Képünk illusztráció (fotó: Getty Images)

Répás Lajos, a Miss Hungary szervezője 2015 óta szerzett magyar állampolgárságú nőket ügyfeleinek szexuális tevékenység végzéséhez, amiből ő anyagi előnyökhöz jutott. A férfiak keresték fel, elmondták, milyen lányra és szolgáltatásra lenne szükségük, ő pedig megkereste ehhez a megfelelő partnert, biztosítván a helyet és a időpontot is a tevékenységhez, valamint megnevezte a pontos tarifát is. A lányok a keresetük egy részét leadták neki, vagy a maga részére kért cserébe ingyenes szexuális szolgáltatást.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi a szexuális munkákra többször az általa megrendezett szépségversenyre jelentkező lányokat szervezte be. Egyes beszervezett lányok még a 18. életévüket sem töltötték be.

Egyikükkel, egy érzelmileg labilis, 16 éves lánnyal erős érzelmi függőségi viszonyt is kialakított. A fiatalt mind anyagilag, mind kapcsolatai révén támogatta, így a lány pótapaként tekintett rá. Ugyanakkor a férfi – kihasználva a lány feletti befolyását – a kiskorút rávette arra, hogy anyagi haszonszerzésért cserébe az ő férfi ismerőseivel szexuális együttléteket folytasson. A lány a nagykorúság betöltése után is folytatta a prostitúciós tevékenységét. A nyomozás során arra is fény derült, hogy a férfi az akkor még kiskorú lányról több meztelen, félmeztelen és erotikus tartalmú fényképet készített, sőt az egyik szexuális aktusukról videót is. Ezek a felvételek elfogásakor is telefonjában voltak. A gyanúsított terhére rótt bűncselekmények büntetési tétele 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztés. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top