nlc.hu
Szabadidő

Másfél millió dollárra perli Lady Gagát a kutyarablási ügy egyik vádlottja

Másfél millió dollárra perli Lady Gagát a nő, aki részt vett a kutyáinak elrablásában

Mivel nem kapta meg a beígért jutalmat, ezért úgy döntött, bíróság elé citálná az énekesnőt.

Mint arról mi is hírt adtunk, két évvel ezelőtt ellopták Lady Gaga két francia bulldogját, miután rálőttek a kutyákat sétáltató férfira. Összesen öt embert gyanúsítottak meg az ügyben, és néhány hónappal ezelőtt 21 év börtönre ítélték James Howard Jacksont, aki fegyverrel támadt az énekesnő alkalmazottjára. 

Most újabb fordulat történt az ügyben, Lady Gagát ugyanis beperelte Jennifer McBride, aki visszavitte neki kutyáit. A nő arra hivatkozott, hogy nem kapta meg a jutalmat, ezért szeretne 1,5 millió dolláros kártérítést kapni, ami háromszorosa a becsületes megtalálónak ígért összegnek.

Lady Gaga a 2022-es Grammy-gálán

Fotó: Angela Weiss/AFP

A dolog szépséghibája, hogy Jennifer McBride-ot a rendőrség kapcsolatba hozta a bűncselekményt kitervelő és elkövető csoporttal, a nő állítólag egyikük apjával járt, be is ismerte, tudomása volt arról, hogy a kutyák lopottak. A bűnrészességgel megvádolt nő jelenleg kétéves próbaidejét tölti.

(via Telex/24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top