nlc.hu
Szabadidő

wellness Sárváron

Teljes gondtalanság Sárváron: a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spában jártunk

Sárváron az 1960-as években egy értékes kincset hoztak a felszínre: gyógyvizet. Ennek köszönhetően igazi turisztikai központ lett a településből. Az itteni gyógyvíz azonban különbözik a legtöbbtől.

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa meghívására mindenre kiterjedő ellátás mellett töltöttünk pár napot a párommal a szállodában. Gyerekkori családi emlékeim vannak a városról és a fürdőről, emiatt nagyon vártam, hogy milyen lesz újra odalátogatni, most két éjszakát töltöttünk Sárváron.

Gondtalan kikapcsolódás vár Sárváron

Gondtalan kikapcsolódás vár Sárváron

A vízről és Sárvárról

Kétféle vizet találtak itt az 1960-as években, az egyik, amit a régi retró reklámokból is ismerhetünk, a magas ásványisó-tartalmú, fürdősó előállítására is felhasznált termálvíz, a másik pedig a Sárvári Gyógy-, és Wellnessfürdőben is élvezhető, 43 fokosan feltörő termálgyógyvíz, ami hűtve kerül a különböző hőmérsékletű medencékbe. A legtöbb helyen megszokottól eltérően Sárváron nem a szokásos, kénes szagú víz van, hanem egy alkáli-hidrogén-karbonátos gyógyvíz, ami nőgyógyászati és mozgásszervi panaszokra is jó hatással bír, rehabilitációra, sportsérülések utókezelésére is alkalmas. A víz a bőrnek nagyon kellemes, selymes érzetű, olyan, mintha testápolóval kentük volna be magunkat.

Ha fürdőzni szeretnél, akkor a szobádban átöltözve, fürdőköpenyben átsétálhatsz a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spaból a fürdőbe. A szállodát és a fürdőt egy közvetlen, zárt folyosó köti össze. Innen minden részlegbe el lehet jutni: a gyógyfürdőbe, a családi élményfürdőbe és a szabadtéri strandra is.

Megnézem
Összes kép (3)

A szobák és az ellátás

Az all inclusive ellátást, teljes gondtalanságot nyújtó hotelben összesen 236, standard vagy egybenyitható családi szoba, apartman, illetve lakosztály találtható, amely pótágyazható és kérésre kiságy is bekerülhet. Ha autóval érkezünk, a parkolás a szálloda saját őrzött parkolójában vagy mélygarázsában megoldott.

Miután megérkeztünk és becsekkoltunk, onnantól semmire nincs gondunk, és mindent kapunk, ami a fürdőzéshez is kellhet. A szobában is elérhető a wifi, van nagyképernyős tv, az ágyon köntösök és fürdőlepedők, papucs, a fürdőszobában minőségi fürdőszobai bekészítés és hajszárító várja a vendégeket. Minden szobához tartozik fürdőbelépő is.

A kikapcsolódást segítik még az újonnan bevezetett tornák, a gyerekek részére berendeztek egy játszósarkot, ahol a szabadidő eltöltésére szerveznek nekik programokat, ezen kívül városi sétát és nordic walking túrát is tehetünk a szálló szervezésében.

Valóban a legnagyobb kényelem az all inclusive ellátás, párban, gyerekekkel vagy gyerekek nélkül, társasággal, kutyával vagy akár egyedül.

A szobádban átöltözhetsz és fürdőköpenyben átsétálhatsz a fürdőbe

A szobádban átöltözhetsz és fürdőköpenyben átsétálhatsz a fürdőbe

Gasztronómia

A La Caraffa és a Family Lunch étterem várt minket az all inclusive pihenés alatt.

Az all inclusive ellátás részeként a nagyobb étkezések a svédasztalos La Caraffa étteremben voltak, aminek napi összeállítása figyel arra, hogy minden igényt kielégítsen. Mindennap leves, büfé, húsok, halak, vegetáriánus fogások a magyar és nemzetközi gasztronómiából, emellett salátabárból, gyümölcsök és desszertek közül is válogathatunk nap mint nap.

A La Caraffa étteremben olyan részletekre is figyelnek, mint a gyerekmenü sarok, ahol a legkisebbek is ki tudják szolgálni magukat a nekik készített menüből egy a gyerekek által is könnyen elérhető magasságú asztalról.

A főétkezések között délelőtt brunchot, délután pedig snackeket kínál a Family Lunch étterem, a korlátlan italfogyasztás – beleértve a bor- és sörkínálatot is – pedig 7:00-től 21:30-ig elérhető. Ha este még ennél valamit, egész éjjel elérhető gyümölcs és keksz ugyanitt.

Ez a fajta ellátási forma a teljes gondatlanságot adta nekünk.

Megnézem
Összes kép (4)

Programok még

A városban elsétálhatunk a Nádasdy várhoz, megnézhetjük az Arborétumot, körbesétálhatjuk a csónakázótavat. Ha nincs kedvünk sétálni, Sihuval, a városnéző kisvasúttal is tehetünk egy kört.

A fürdő extra szolgáltatásai: különböző gyógyászati és wellness kezelések, különleges szaunaszeánszok és felöntések a szaunavilágban, infraslimX, családi fürdő és uszodarész: ahol szintén szervezett programok (sportanimációs és wellnessprogramok) vannak.

Az all inclusive ellátás biztosította, hogy ne legyen más dolgunk, csak élvezni az ott töltött időt kényelmesen, és ezután a néhány nap után új energiával, motivációval és életörömmel tértünk vissza a mindennapi feladatainkhoz, érezve a testünkben és a lelkünkben is az újult erőt.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top