nlc.hu
Szabadidő

Gregor Bernadett a színészetről

Gregor Bernadett: „Már nem elégít ki, ha egy rendező utasításait követve játszom a színpadon”

Már gyakorolja a rendezői szakmát.

Gregor Bernadett világéletében színészettel kereste a kenyerét, most azonban már úgy érzi, ez nem elégíti ki teljesen. A BEST magazinnak beszélt róla, hogy nem szeretne örökre a színpadon lenni, szívesen foglalkozna valami mással nyugdíjas korában.

„Tíz-tizenöt év múlva nem látom magam a színpadon. Az elmúlt években sokat változtam, már sokkal jobban odafigyelek a saját belső igényeimre. És egyre inkább úgy érzem, hogy már nem elégít ki, ha kizárólag beosztott vagyok, azaz ha színészként egy rendező utasításait követve játszom a színpadon. Olyan teremtő energiák munkálnak ugyanis bennem, hogy muszáj lesz új dolgokat is kipróbálnom. Ezért, ha nem is holnap jön majd el az idő, hogy váltsak, a gondolat már megérett bennem” – nyilatkozta a lapnak a színésznő.

„Sosem voltak igazán bakancslistás vágyaim, inkább a szakmámat illetően vannak távlati terveim. Nem szeretnék addig várni, amíg azon kapom magam, kiöregszem és a nevemet a szereposztásban hátulról könnyebb lesz megtalálni, mint elölről. Most van rá alkalmam, hogy gyakoroljam a rendezői szakmát, és szerencsére bíznak bennem, ez jó irány lehet” – zárta szavait Gregor Bernadett.

Részletek a ma megjelent lapban:

best 03.02

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top