nlc.hu
Szabadidő

Visszatér a képernyőre Rózsa György

Ismét műsorvezető lesz Rózsa György

A nagy visszatérésnek a TV2 ad teret: néhány adás erejéig Rózsa György lesz a Zsákbamacska című műsor házigazdája.
Rózsa György

Rózsa György repes a boldogságtól, hogy 10 éves kihagyás után ismét visszatérhet a képernyőre, amiről a Blikk számolt be elsőként

„Három évtizeddel ezelőtt ez egy igen sikeres játék volt, s azt hiszem, a TV2 jól döntött, amikor újra műsorra tűzte. Annak idején olyan népszerű volt, hogy viccek születtek róla, az adásvégi csatakiáltást pedig mindenki tudta: Ha kedd, ha szerda: Zsákbamacska!” – nosztalgiázott lelkesen a tévés legenda, aki nagy megtiszteltetésnek érzi ezt a lehetőséget.

„56 év televíziós múlttal az ember meggondolja, mit vállal el, ám a TV2 vezetősége olyan tisztelettel, minden kérésemet figyelembe véve és különleges profizmussal intézte a felkérést és a felvételek lebonyolítását, hogy szívesen igent mondtam, és nem is bántam meg” – folytatta a hamarosan visszatérő műsorvezető.

„A stáb mindent megtett, hogy fantasztikusan jól érezzem magam. A kezem alá dolgoztak, végig azt éreztették velem, és mondogatták is, nekik nagy öröm és megtiszteltetés, hogy egy ilyen – bocsánat a szerénytelenségért – „televíziós legendával” dolgozhatnak. Én pedig bámultam a profizmusukat. A jósorsom különleges ajándékának tekintem, hogy 75 éves koromban még mindig azt tehetem, amit fél évszázadon keresztül: szórakoztathatom a nézőket. Nagy tisztesség ez!” – folytatta Rózsa György, aki remekül van tavalyi szívműtétje után.

Fotó: Fotocentral.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top