nlc.hu
Szabadidő

Megalázó esküvői fogadalom

Porig alázta a menyasszonyát az oltár előtt az esküvői fogadalmával

Sajátosan értelmezte az esküvői fogadalomírást.
Torta ifjú pár

Az esküvői fogadalmak a legtöbbször örömkönnyeket csalnak az ember szemébe, nem úgy, mint a következő, amivel az ifjú pár férfi tagja megnyerhetné a legnagyobb tahó címet. Az esküvői fotósként és videósként dolgozó Jonathan Pajak osztotta meg a TikTok-on a bizarr felvételt, ahol a vőlegény egészen meredek dolgokat állított a kamera előtt.

Először is közölte, hogy az esküvőtől sok szexet vár, aztán felolvasta a fogadalmát, amiben elmondta, azt szeretné a menyasszonytól, ha a gyomrát tele, a golyóit pedig üresen tartaná. Ha az ara ezeket teljesíteni tudja, akkor valószínűleg örökké együtt lehetnek, kivéve, ha esélyt kap Margot Robbie-nál, ebben az esetben nyilván mennie kell. 

Azzal folytatta, hogy az élet jobb, amikor a gyerekek már alszanak, és arra kéri a felesége, hogy menjen a hálóba, mert nincs szebb hang a fuldoklásánál és az ágytámla csapkodásánál. Bár itt már a szertartást vezető nő közbeszólt – aki nem mellesleg a férfi édesanyja – tovább folytatta, porig alázva szerencsétlen menyasszonyt, aki bár nevetett, láthatóan feszengett a sajátos fogadalmat hallva. 

Amikor a végére ért, az édesanyja közölte vele, hogy ennek meglesz a következménye, és szobafogságra ítéli a férfit, ami ellen a kommentelők sem tiltakoztak. A videó alatt többen jelezték, hogy elfogadhatatlan volt a viselkedése, és szerintük egy ilyen embert ott kellett volna hagyni az oltárnál, sőt, voltak, akik verbális abúzust is emlegettek. Időközben azonban a feleség is bejelentkezett a hozzászólók között, és állítja, nem volt semmi sértő ebben, 10 éve vannak együtt, tudta mire vállalkozik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top