nlc.hu
Szabadidő

EasyJet-kényszerleszállás Budapesten

Balhézott egy részeg utas, kényszerleszállást hajtott végre az EasyJet gépe Budapesten

Magyar rendőrök vezették le a járatról az agresszív férfit, nagy tapsot kaptak érte a többi utastól.
EasyJet

Rendőrök szállták meg az EasyJet gépét a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren egy agresszív utas miatt. A Tények beszámolója szerint a repülő Angliából a törökországi Antalyába tartott, de útközben a légiutas-kísérők észrevették, hogy a fedélzeten egy részeg férfi egyre furcsábban viselkedik, majd kötekedni kezdett velük és sértegette őket, ezért a repülő kényszerleszállást hajtott végre Budapesten.

Amikor a budapesti rendőrök elvezették és leszállították a gépről a részeg illetőt, az összes utas tapsolni kezdett örömében.

A Tényeknek nyilatkozó szakértő szerint a pilóták helyesen jártak el. Szüle Zsolt szerint időnként gondot okozhat, ha valaki több alkoholt fogyaszt a felszállás előtt. “Ha valaki ittas a földön, az az illető a levegőben az oxigénmentes környezet hatására sokkal intenzívebben lesz részeg, mint a földön” – magyarázta.

A kényszerleszállás miatt a gépnek tankolnia kellett Magyarországon, az utat csak 2 órás késéssel folytathatta. A részeg férfit valószínűleg végleg letiltotta gépeiről a légitársaság.

Az agresszív utassal szemben nem indult eljárás – közölte a rendőrség.

Kiemelt fotó: illusztráció, Soeren Stache/picture alliance via Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top