nlc.hu
Szabadidő

Élőben szúrta ki a hűtlen pasiját a térfigyelő videón

Élőben vette észre a hűtlen pasiját az óceánjáró biztonsági kameráján

A nő élő közvetítésben tudta meg, hogy a pasija más nővel kavar.
Egy nő az élő kameraképen vette észre a hűtlen pasiját

Egy nő álomutazásra indult a párjával és a barátaikkal egy óceánjáró hajón, de a biztonsági kamerák lebuktatták a pasit, amint egy másik nőnek csapta a szelet. 

Kayla Gardner influenszer, aki azzal keresi a kenyerét, hogy Disney-karaktereknek öltözik be, TikTok-videók sorozatában mutatta be a megcsalás részleteit. Az első videó szerint a pasija azt mondta neki, hogy elmegy, szerez valami kaját. Eközben Kayla egy jó barátjával volt a kabinjában, és a hajó élőben nézhető, nyilvános kameraképeit kapcsolgatták a tévén.

A barátja ekkor vette észre az élő képen Kayla pasiját, aki nem ételért ment, hanem megszerezte egy másik nő telefonszámát, flörtölt, és átkarolta a nőt. A felismerésről és a megdöbbenésről Kayla barátja készített videót a kabinban.

A kommentelők között sokan azt írták, remélik, hogy a nő lezavarta a hűtlen pasit a hajóról. A férfi további sorsa azonban nem teljesen világos, bár a negyedik videóban egy kisebb biztonsági hajó tűnik fel az óceánjáró mellett. A szakítás viszont egyértelmű, Kayla azt írta, már szingli. 

A Carnival Cruises a honlapján található információk szerint számos kamera van a hajóikon a vendégek biztonsága és védelme érdekében, néhány kamera pedig arcfelismerő technológiát használ annak biztosítására, hogy a megfelelő utasok vannak a fedélzeten.

A mindenhol jelen lévő kamerák miatt már előfordult hasonló eset: egy férfi egy focimeccs kellős közepén vette észre, hogy a kamera élőben közvetítette, amint csókolózik a szeretőjével. 

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/kayla.nicole.g)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top