nlc.hu
Szabadidő

Ezért ne parkolj a tűzcsap elé

Betörték egy kocsi ablakát a tűzoltók, hogy elérjék a tűzcsapot

A kocsi tulajdonosa az új ablakok mellett még a büntetés árát is fizetheti.
Tűzcsap elé parkoló kocsi

Fotón mutatta meg egy amerikai tűzoltóság, hogy milyen következményekkel járhat, ha valaki szabálytalanul parkol a tűzcsap előtt – számolt be az Insider.

A massachusettsi New Bedford tűzoltósága a múlt hétvégén egy lakástűz oltása után osztotta meg a fotót a Facebookon, amelyen látható, hogy a rohamkocsi személyzetének be kellett törnie egy parkoló autó ablakát, hogy elérje a tűzcsapot.

„Bajtársaink leküzdöttek egy “akadályt” a legközelebbi tűzcsap előtt, és biztosítani tudták a vízellátást” – írták a Facebookon a poszthoz. A tűz főzés közben keletkezett, baleset történt, idegenkezűségre utaló jeleket nem találtak – tették hozzá. A balesetben senki sem sérült meg.

„Hét bérlőt, köztük három gyermeket, akik a lakásban laknak, evakuáltak, nekik a Vöröskereszt nyújt segítséget nekik” – részletezte a hivatal.

A tűzoltók már máskor is kényszerültek ablaktörésre – 2019-ben az anaheimi tűzoltóság osztott meg egy hasonló fotót, amelyen az egyik tömlőt egy autó betört ablakán keresztül tolták át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top