nlc.hu
Szabadidő

Thomas Erikson Magyarországra jön

Thomas Erikson Magyarországra jön

Vannak olyan ismerőseid, akik akkor sem értik meg, mit akarsz mondani, ha már a képükbe ordítasz? Ha a válasz igen, akkor egy igazán neked való programot ajánlunk.

Érezted már úgy, mintha senkivel sem lennél egy hullámhosszon? Mintha mindenki szembejönne az autópályán? Ilyen és ehhez hasonló helyzetekre ad megoldást Thomas Erikson Idiótákkal körülvéve című sikerkönyvében és a hozzá kapcsolódó előadásában, mely május 12-én lesz a Margó Fesztiválon. A rendezvény ezúttal új helyszínen, a margitszigeti Kristály Színtérben várja az érdeklődőket.

Thomas Erikson kommunikációs szakértő, nemzetközi hírű előadó és író. Az elmúlt húsz évben tréningjei során több mint ötezer ügyfelet segített hozzá, hogy még jobb, önmagát ismerő vezető legyen. Előadásaival rendszeresen járja Európát, ügyfelei közé olyan nagyvállalatok tartoznak, mint a Coca-Cola, a Microsoft, a Volvo vagy az IKEA. Első könyve, az Idiótákkal körülvéve megjelenése óta megtalálható a sikerlistákon. Több mint 3 millió példányban kelt el világszerte, és 42 nyelvre fordították le. A szerző eddigi kötetei magyar nyelven a Central Kiadó gondozásában jelentek meg. 

Thomas Erikson

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top