nlc.hu
Szabadidő

Megvadult ló III. Károly koronázásán

A tömegbe ugrott egy megvadult ló III. Károly koronázásán

A lovas minden igyekezete ellenére az állat belement az út melletti kordonba.

Tegnap a fél világ III. Károly koronázását figyelte, amelyről az nlc is élő hírfolyamban számolt be. A reflektorfényben zajló események mellett persze mindig akadnak olyan történések, amelyek nem kerülnek be a tévéközvetítésekbe. Ilyen volt például, hogy a koronázási körmenet alatt megvadult egy ló.

Egy ló belemegy a tömegbe a III. Károly király koronázási felvonulásán 2023. május 6-án Londonban

Egy ló belemegy a tömegbe a III. Károly király koronázási felvonulásán 2023. május 6-án Londonban (Fotó: Sebastien Bozon – WPA Pool/Getty Images)

Az esetről készült videón az látszik, hogy miután a Golden State Coach nevű hintó befordult a Whitehall sarkán, a ló kivált a menetből, és elkezdett farolni az út mellett összegyűlt tömeg felé. A lovas minden igyekezete ellenére az állat végül felborított egy kordont, amely mögött tucatnyian álltak:

Szerencsére senki nem sérült meg komolyan az eset során, a lovat pedig sikerült kontroll alá vonni, de az egyik rendőr lábát megtaposhatta az állat, mert sántított, és kollégái segítettek neki talpra állni.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top