Szabadidő

Legyen a nyarad pörgős és pihentető!

Szinte észre sem vettük, és a nyár már itt kopogtat az ajtónkon. A bolondos áprilisi időjárás után a májusi napsugarak eszünkbe juttatják a sok fejtörést okozó kérdést: „Hova menjünk nyaralni?”. A nyári vakáció során néhány nyugodt és pihentető nap után mégis általában valami kis kalandra vágyik az ember. Elvégre a nyár a zsongásról szól, nem igaz? Ha számotokra is ilyen az ideális nyaralás álomképe, van egy szuper tippünk a számotokra.

Legyen a nyarad pörgős és pihentető!

Jártatok már Zalakaroson? A zalai dombok között megbújó apró kisváros nyáron élettel telik meg, így a nagyváros zajából kiszakadva egy csendes, de mégis izgalmas településre érkezhettek. A Hotel Karos Spa**** a város egyik ikonikus szállodája, mely szolgáltatások sokszínűségével kecsegtet. Tudtátok, hogy a hotel a környék legnagyobb wellness részlegével rendelkezik? Bizony, az 5 beltéri medence és a 2 kültéri medence mellett 6 szauna és egy jégkabin is segíti a kikapcsolódást, ha valaki a nyári kánikulában is még több hőségre vágyna. A medencekínálatból nem hiányozhat a gyermekpancsoló sem, ahogy az ideális családi nyaraláshoz a játszótér és a gyermekfoglalkozások sem. Apropó, ha már a gyermekprogramoknál tartunk, a Karos Spában minden nyáron egy kiemelt attrakcióval találkozhatnak a családok, ami az idei évben a Mosolyfestők Alapítvány közreműködésével jön létre. A gyermekek akár önállóan, akár a szülők, nagyszülők bevonásával készíthetik el kézműves termékeiket néhány különleges technikával, természetesen szakképzett animátorok segítségével.

Legyen a nyarad pörgős és pihentető!

Hallottatok már az Adrenalin Csúszdaparkról? A Zalakarosi Fürdő néhány éve átadott fejlesztésének köszönhetően átélhetitek a száguldás élményét, méghozzá 20 méter magasból! Nyugalom, a kevésbé merészek is találnak magunknak kikapcsolódási lehetőséget Magyarország egyik legkedveltebb családbarát fürdőjében. A legjobb pedig az, hogy a Hotel Karos Spa**** nyári csomagajánlata már tartalmazza a belépőt, így még a pénztárnál sem kell sorban állnotok!

Mi az, amivel még megajándékoz Titeket a szálloda a nyáron? Választható kalandpark belépővel! Ha már úgy érzitek, elég volt a medencében lubickolásból és egy kis kalandra vágynátok, látogassatok el a zalaszabari Zobori Élmény Parkba, ahol nyáron is átélhetitek a szánkózás élményét, vagy az alsópáhoki Bobo Fun Parkba, ahol 30 attrakció várja a család minden tagját.

Legyen a nyarad pörgős és pihentető!

Érkezzetek családdal, párban vagy barátokkal, garantáljuk, hogy nem fogtok csalódni, hiszen a tökéletes pihenés receptje nálunk van, a hozzávalók pedig Ti vagytok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top