nlc.hu
Szabadidő

Megjelent Geszti Péter új klipje

Klippremier: Itt van Geszti Péter új klipje, a Vabadaba

Hamarosan újabb oldaláról ismerhetjük meg Geszti Pétert, ugyanis színházi koncert-est sorozatot indít, ami a hetvenes évek világslágereit idézi fel, amibe már a mai napon betekintést nyerhetünk, ugyanis megjelent az új klipje, ami nem más, mint a Vabadaba.

Geszti Pétert hamarosan egy új oldaláról ismerheti meg a közönség, ugyanis a Best Of Geszti nagykoncertek mellett színházi koncert-est sorozatot indít Váczi Eszterrel karöltve. A sorozat a Vabadaba címet kapta, ami a hetvenes évek világslágerét idézi fel. A koncerteken ennek a korszaknak több ikonikus dala is elhangzik majd modern hangszerelésben, magyar szöveggel. Zenei átdolgozásban felcsendül majd Döme Zsolt és Verebes István Sohase mondd! című dala – amelyet Hernádi Judit tett emlékezetessé-, továbbá a Miniszter félrelép című film C’est la vie slágere vagy az Üvegtigris Akarsz-e című betétdala. 

Geszti Péter és Váczi Eszter a dalpremier előadása közben

Geszti Péter és Váczi Eszter a dalpremier előadása közben (Fotó: Schram András)

A mai napon pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy egy kis ízelítőt kapjunk a koncertek előtt, ugyanis megjelent Geszti Péter új klipje, ami a Vabadaba címre hallgat. 

Mindemellett sok ismert Geszti dalt is hallhatunk majd, amit Váczi Eszterrel közös duettben fognak előadni a koncert-esteken. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top