nlc.hu
Szabadidő

Parkolási bírság a háza előtt

Hatalmas parkolási bírságot kapott a saját háza előtt

Az angol férfi majdnem sokkot kapott, amikor a hatalmas bírságot meglátta.

424 fontos, vagyis több mint 180 ezer forintos parkolási bírsággal néz szembe egy prestwichi férfi, aki a saját háza előtt parkolt. A történet azért nem ennyire egyszerű, a villanyszerelőként dolgozó illető két kocsi után kapott engedélyt, a harmadik járművére viszont nem.

autók parkolnak

Saját háza előtt bírságolták meg. Képünk illusztráció (Fotó: pexels.com)

A környéken, ahol lakik, minden évben megrendezik a Parklife fesztivált és a rendezvény vendégei miatt vezették be a fizetőparkolást.

Reece Dawsont eredetileg csak 70 fontra (30 ezer forint) büntették meg, amit előbb megfeleztek méltányossági okokból, majd egy fellebbezési elutasítás után átadták az ügyet a végrehajtóknak, az összeg pedig hatalmasra duzzadt.

Reece végül fogcsikorgatva befizette a 180 ezres összeget és most aggódhat azon, hogy közeledik az újabb Parklife fesztivál és még nem kapott ingyenes lakossági várakozási engedélyt, így lehet, hogy ismét fizetnie kell, hogy a háza előtt parkol. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top