Szabadidő

Legyen közös élmény a nyár!

A családunkkal, barátainkkal együtt töltött minőségi idő rendkívül fontos. Erre teremtenek remek alkalmat a különféle fesztiválok, amelyeknek az ALDI évek óta elkötelezett támogatója, partnere.

Az ALDI-val mindig spórolhat – a fesztiválokon is!

Az üzletlánc idén is kiveszi a részét a magyar fesztiválszezonból: június 16. és 18. között a Gyerekszigeten várja a családokat, június 28. és július 1. között a Balaton Soundon, augusztus 10-től 15-ig pedig a Szigeten is ott lesz! A Balaton Soundon az ALDI Grill Zónában a húsok, kolbászok, halak mellett idén vegán menüt is választhatnak a látogatók. Az egyes fogásokat frissen készítik el, kiváló ALDI-s alapanyagokból és természetesen pénztárcabarát áron. A Szigeten az ALDI pop-up boltjában fesztiválra hangolt food és non-food választékkal, a már jól ismert, kitűnő ár-érték arányú saját márkás termékeivel és persze újdonságokkal is találkozhatnak majd a szitizenek. A fesztiválbolt mellett található grillterasz szakácsai a boltban vásárolt termékeket – húsokat, sajtokat, péksüteményeket, vegán falatokat – ingyen készre is sütik.

Havonta több mint 300 termékakcióval várja vásárlóit az ALDI!

Hetente megújuló online akciós újságját mindig érdemes figyelemmel kísérni, hiszen aktuális kedvező ajánlatairól, termékakcióiról, szezonálisan elérhető választékáról minden megtudható belőle! Az ALDI gazdag kínálatának mintegy 80%-át kitevő saját márkás termékeinek ára jóval kedvezőbb, mint a márkatermékeké, saját márkáival is segít spórolni a magyar családoknak.

Amerikai életérzés

Az amerikai grillpartik hangulatát, a helyi ízeket hozza el az ALDI AMERICAN saját márkája, amelynek választékában minden megtalálható egy autentikus piknikhez. Az AMERICAN húspogácsák tökéletesen illenek a puha és finom hamburgerzsemlékbe, a BBQ húsok és a grillezett zöldségek pedig tortillalapokba tekerve is kínálhatóak, természetesen klasszikus és ínyenc szószokkal. Minden megtalálható az ALDI-ban egy remek grillpartihoz.

Az ALDI-val könnyű jó közös élményeket gyűjteni. Találkozzunk a fesztiválokon és üzleteinkben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top